En son beş vizyondaki filmler Kentsel haber

Wiki Article

Dimdik Kuzey, Bülent Durgun, Charles Carroll, İskender Bandajcılar ve Şebnem Saika'ın gösteriş aldığı "Nuh'un Gemisi Cudi'de 2" domestik komedi amatörlarının ilgisini çekmeyi amaçlıyor.

İlk filmimizde izleyenleri kahkahaya boğan çağa komedisi animasyonu, devam filmimizde Tim ve Ted ahilerin değişen dünyasını ve ilişkilerinin azimetatını sayfa kızılıyor. Mart kocaoğlannda vizyona girecek canlandırma, sevenleri tarafından muhtemel filmlerden biri.

İlk bakış fragmanı gösterilen, 2021 filmleri izle denildiğinde ilk akla mevrut hızlı filmlerinden Batman’de kafarolde Robert Pattinson’u göreceğiz. Bu film ile Batman serisinin gene yükselişe geçmesi bekleniyor. Yine bir erteleme olmazsa filmin gösterim tarihi Haziran kocaoğlannda.

İlk filmin devamı durumunda göreceğimiz filmimiz Miles Morales’in farklı evrenlere giriş yapmasını sermaye alacağa benziyor.

Mustafa Kemal Atatürk'ün Nutuk'ta özellikle teşekkürname etttiği tel memuru Hamdi Bey’in avluından esinlenilen Kurtuluş Hattı, Milli Mücadele’nin seyrini değişçiliktiren mahfi enformasyon ağının hikayesini sermaye ediyor.

Ulusal Uğraş’nin seyrini bileğaksiyontiren mesture iletişim ağının hikayesi… İstanbul’la Rum arasındaki bağı koparmak isteyen oyalama kuvvetlerine karşı bir tabur vatan sevdalısı kapalı bir ameliyat yürütür.

Çoklu Evrenin kapılarını harisan ve sınırları her zamankinden elan müterakki zorlayan, aynı zamanda hem turfa hem de yeni mistik hız arkadaşlarının da medetı ile gizemli yeni bir hasım ile yüzleşebilmek adında Çoklu Evrenin düşünce dışı ve tehlikeli dalgalı gerçeklerini yamaç eden Hekim Strange'nin bilinmeyene sefer başlar.

İlk filmin devamı olarak karşıtmıza çıkan Sonic The Hedgehog 2, gökçe kirpimizin dünyaya vürutini ve oradaki deneyimsizlik senelerını sayfa kızılıyor.

Müzik patronu olan Lang, pop bahtı Lil’Foxy ile turne yapmacık fırsatını yakalar lakin bunun bir bedeli olacaktır.

Amacı Sıfır Saf Film Özeti ve Detayları: Sundurmaında hiç bir amacı sıfır Çetin ailesinin seçilmiş oğlu Izzetinefis, andıran arkadaşı Sercan ile aynı kafadadır. Her ikisi de hem ocak evetşantılarında, hem toplumsal yaşantılarında çevresinde bulunan insanlarla komünikasyon kurarken ciddi problemler yaşar.

Hafta sonuna sinemalarda gelinirken tatili sinema ile bileğerlendirecekler vizyondaki filmler dair sorgulamalara mebdeladı. Haşyet, romantik, macera ve bilgi kurgu… Biraşırı türden yabancı ve bölgeler filmler bu hafta vizyondaki yerini aldı.

Nostalji sevenlerin, çocukluğunda Michael Jordan’lı filme erkekılanların çok sevineceği bir sava… Özlediğimiz Looney Toones sinemalar karakterleri ile bu posta efsane basketbolcu Lebron James’i buluşturan bir ikinci Space Jam filmi geliyor. Yaz aylarında vizyona girecek filmde baştan havalara uçtıynet hazırlanın.

Dinozorların varoluş dönemine şu demek oluyor ki Kretase dönemine ilgilendiren dinozorları göreceğimiz binamda gösterilen sinemada teaser’daki T-rex ve Giganotosaurus arasındaki savaş haricinde plot üzerine çok selen sahibi değiliz.

İstanbul’la Anadolu arasındaki bağı koparmak talip oyalama kuvvetlerine karşı bir tabur yurtsever kapalı bir dizi eylem kellelatır. Cepheden yeni dönen ve yılla... Seansları Gör Fragmanı İzle 13 Mayıs 2022

Report this wiki page